Een roos is naast mooi van buiten ook krachtig vanbinnen, net als wij vrouwen.. de prachtige roos op deze foto staat voor de zachte kracht van een vrouw. Tijdens mijn retraite week stond de roos centraal en ben ik geïnspireerd voor deze blog te schrijven..
En zoals toeval geen toeval is kwam ik daarna in contact met een prachtige krachtige vrouw, ze importeert Hammam producten vanuit Marokko, waaronder rozenwater, waarmee ze met de verkoop vrouwen-coöperaties en de opvang van kansarme kinderen in Marokko steunt.
Hier wordt ik zó blij van!! Dat alles zo mooi bij elkaar komt en ik een prachtig mooi, natuurlijk, puur product kan aanbieden. Zodat we met elkaar, door kleine stapjes, grote verschillen kunnen maken voor elkaar als vrouwen.
Wat is de weldaad van rozenwater?
Rozenwater is rijk aan vitamine A, B3, C, E, K, ijzer, calcium, magnesium, koper, zink en antioxidanten waardoor het een weldaad is voor je haren en huid. Rozenwater is een destillaat wat vrijkomt bij het maken van de etherische rozenolie wat weer gemaakt wordt van rozenblaadjes. Het is dus puur natuur zónder enige chemicaliën!
De Marokkaanse roos is de sterkst geurende en meest werkzame rozen soort te wereld en komt uit de rozenvallei in Zuid-Marokko. 100% puur natuurlijk en ecologisch wordt het gewonnen, verwerkt en daarna geïmporteerd door.

Waarvoor gebruik je rozenwater?
Het is zo voedend, hydraterend en zacht dat rozenwater uitermate geschikt is voor huidirritaties en huidkwaaltjes. Het ruikt heerlijk wat ontspannend is en hersteld beschadigd haar op een natuurlijke manier. Door de ontstekingsremmende eigenschappen van rozen kun je een (hoofd)huid ontsteking er goed mee behandelen.
Hoe gebruik je rozenwater?
Heel simpel! Je reinigt je huid dagelijks met een beetje rozenwater op een watje. Ook kun je het in je haren of over je lichaam verdelen met een spray flacon. Zorg daarbij dat je haren handdoek droog zijn zodat het niet teveel verdunt. Het hydrateert je huid en reinigt je poriën.

Mijn tip is wel dat je bij een langdurige klacht aan je hoofdhuid deze beter eerst kunt komen laten onderzoeken. Maak een afspraak voor een korte intake en ik kijk graag voor je wat er nodig is om je huid te herstellen.
De kracht van een vrouw maakt dat zij straalt!

Deze website gebruikt cookies. Als u doorgaat op deze site, dan wordt ervan uitgegaan dat u hiermee akkoord gaat.